Hirdetés

Feliratos videóban nyilatkozik a Doctor Strange stábja

|

Remek videóval hangol bennünket a Marvel a Doctor Strange egyre csak közelgő bemutatójára.

Hirdetés

Egyre közelebb a Marvel Studios következő nagy dobásának premierdátuma, ezért szép lassan a marketinggépezet is beindul, amikor majd szüntelen jönnek az újabbnál újabb anyagok. Egyelőre lassan, apránként adagolják nekünk a promókat; a napokban például ez a nagyszerű featurette videó debütált, amiben a Doctor Strange stábja - a címszereplőt alakító Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton és Chiwetel Ejiofor - karaktereikről és a történetről árulnak el egy-két új részletet, miközben elcsíphetünk némi friss képkockát is. A videót magyar felirattal tekinthetitek meg odafent. 

Hirdetés

A történet szerint a világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen, a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget - egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye. Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

A főszerepekben Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Michael Stuhlbarg (Nicodemus West), valamint Tilda Swinton (Ősi Egy). A mozifilm 2016. november 3-án debütál a hazai mozikban Scott Dirreckson rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.