Hirdetés

Doctor Strange - új képkockák a nemzetközi előzetesben

|

Kevesebb, mint három hetet kell még várnunk a Marvel varázslatos produkciójáig, amire most nemzetközi előzetessel hangolódhatunk.

Hirdetés

Mindössze húsz nap választ el bennünket a Marvel képregények egyik legnépszerűbb hősének első mozivásznas megnyilvánulásától, így a stúdió persze rákapcsol és jönnek az újabbnál újabb reklámanyagok napi rendszerességgel.

Hirdetés

Most például egy nemzetközi előzetes érkezett javarészt már látott jelenetekkel, de bőven elcsíphetünk új képkockákat, amelyek továbbra is képesek teljesen lenyűgözni minket - egyben pedig arra ösztönöznek, hogy kötelezően IMAX-ben nézzük a produkciót, már ha ez eddig kérdéses lett volna. A szóban forgó kedvcsinálót fent találjátok meg, lentebb pedig egy nyilatkozatot olvashattok Kevin Feige-tól és az Entertainment Weekly vagány címlapjára is vethettek egy pillantást.   

"Doctor Strange egy nagyon-nagyon fontos szerepet játszik a Marvel Filmes Univerzumban, ahogy az halad előre," mondta Feige. A Marvel Studios elnöke szerint a karakter "sok filmben fog feltűnni, beleértve a következő két Bosszúállókat." Feige azt is elárulta, hogy már előre összefut a nyál a szájában pusztán a gondolattól, hogy Cuberbatch és Downey Jr. egy filmben játszanak. "Együtt voltunk a hátsó színpadon egy eseménynél. Nem tudom, hogy mi volt, mert jóval azelőtt volt, hogy Benedict hivatalosan Doctor Strange-ként lett castingolva - olyasmi volt ez, amiről odáig csak álmodni mertünk. Emlékszem, ahogy ránéztem Robertre és Benedictre, akik természetesen mindketten eljátszották Sherlock-ot a saját nagyon sikeres franchise-ukban, én pedig csak ültem ott csöndben gondolkodva, hogy egy nap mindkettejüknek kecskeszakálla lesz és szerepelni fognak az egyik filmünkben." 

A főszerepekben Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Benedict Wong (Wong), valamint Tilda Swinton (Ősi Egy). A mozifilm 2016. november 3-án debütál a hazai mozikban Scott Derrickson rendezésében.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.