Hirdetés

Játssz és nyerj velünk Doctor Strange cuccokat! (Lezárva)

|

A Puliwood és a FilmKockák jóvoltából most értékes Doctor Strange nyeremények várnak rátok!

Hirdetés

November 3-tól látható mozikban a Marvel legújabb hőse, Földünk legnagyobb varázslója, Doctor Strange Benedict Cumberbatch megformálásában (olvassátok el a kritikánkat, érdemes). Ennek kapcsán játszhattok nagoyn menő filmes tárgyakért, amelyek legalább olyan varázslatosak, mint maga Strange. 

Hirdetés

A Puliwood és a FilmKockák közös játékában nem kell mást tennetek, mint válaszolnotok az alábbi egyszerű kérdésre és a helyes válaszadók között kisorsolunk három egyedi, Doctor Strange stílusú esernyőt, amelyeknek ráadásul világít a rúdja, ahogy az alábbi kép is illusztrálja (három elemmel működnek): 

Nézzétek meg a lenti előzetest és válaszoljatok a kérdésre: 

- Mi az a wifi jelszó, amit Strange megkap? 

A válaszokat a nyeremenyjatek@puliwood.hu e-mail címre várjuk november 9-ig, vagyis szerdáig Doctor Strange Nyereményjáték jeligére, valamint kérjük, hogy a levélben adjátok meg a postacímeteket is. Sok szerencsét kívánunk! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.