Hirdetés

Dögös posztereken feszít Doctor Strange

|

A hamarosan debütáló Doctor Strange-hez érkezett néhány poszter és pár jelenetfotó.

Hirdetés

Már csupán alig egy hónap és mozikban a Marvel harmadik fázisának a második filmje, amely Doctor Strange első nagyvásznas megnyilvánulása lesz (tudtok még követni?). A stúdió pedig nem aprózza el új hősének bemutatását és egy rakat új kép és poszter érkezett.

Hirdetés

A vadonatúj poszterek - amelyekből egyelőre 3 érkezett, de hamarosan jön a többi is - mintha az Eredet egymásba hajló városainak struktúráját keverték volna a Legendás állatok és megfigyelésük kék és sárga színvilágával. Emellett van pár jelenetfotó, melyeken a jó doktor mellett Christine Palmer (Rachel McAdams), az Ősi Egy (Tilda Swinton), Mordo (Chiwetel Ejiofor), is, valamint forgatási képeket, amelyeken a rendező, Scott Derrickson (Sinister, Ördögűzés Emily Rose üdvéért) irányítja vagy épp figyeli a stábot. Strange karakterposztere mellé McAdams és Benedict Wong kapott még egyet-egyet, de ők azok a karakterek, akiknél egyelőre nem egészen értjük, hogy erre mi szükség. Mellettük még feltűnik majd a filmben Mads Mikkelsen, Michael Stuhlbarg és Benjamin Bratt is, a mozi pedig november 5.-én debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.