Hirdetés

Doctor Who - a BBC helyretette a rajongókat

|

Nagy visszhangot váltott ki, hogy a Doktor ezúttal női alakban fog felbukkanni a sorozatban, a BBC közleményben reagált a beérkező panaszokra.

Hirdetés

Az előző héten bejelentett változás nem aratott osztatlan sikert, holott Jodie Whittakernek még esélye sem volt bizonyítani, pusztán a neme miatt komoly előítéleteket gerjesztett. Egyes rajongók nem csak online adtak hangot elégedetlenségüknek, hanem hivatalosan is megírták a BBC-nek szívfájdalmukat.

Hirdetés

 A BBC pedig egy udvarias közleményben válaszolt:

Amióta az első Doktor regenerálódott 1966-ban, azóta központi eleme a műsornak az a koncepció, hogy a Doktor egy szüntelenül fejlődő lény. A friss ötletek és új hangok megütésének folytonossága mind a szereplők, írók és a produkciós csapatok esetében kulcsfontosságú volt a sorozat hosszú élettartamának fenntartásához. A Doktor egy idegen a Gallifrey bolygóról és a műsorból már korábban is kiderült, hogy az időlordok képesek a nemváltásra.

Ahogyan a BBC Drama vezetője is elmondta, Jodie nem csak egy tehetséges színész, de merész és zseniális víziója van a Doktor megformálásához. A meghallgatáson tarolt mind technikailag, mind abban a tekintetben, hogy hathatós női életerőt olt a szerepbe. Arra hivatott, hogy egy teljes mértékben ikonikus Doktor legyen. Reméljük, hogy a nézők élvezni fogják, amit a folytatásban kínálunk.

Nektek mi a véleményetek az új Doktorról? És a BBC közleményéről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.