Hirdetés

Arrow 5. évad - Dolph Lundgren a stábban!

|

Rocky Balboa egykori ellenfele, a 90-es évek egyik akcióhős-ikonja, a Feláldozhatók Gunner-ja, Dolph Lundgren is benne lesz az Arrow 5. szezonjában!

Hirdetés

Akármilyen ingadozó teljesítményt is nyújt a DC Tévés Univerzumának alapköve, az Arrow sorozat, még mindig elég népszerű és nézett nem csak ahhoz, hogy tovább folytatódjon, de ahhoz is, hogy neves vendégszereplőkkel erősítsen! A szériában már korábban is megfordult megannyi népszerű sorozat-színész, sőt egykét ismertebb Hollywood-i aktor is. Elég csak Vinnie Jonest, Doug Jonest, vagy az előző évad főellenségét alakító Neal McDonough-t megemlíteni.

Hirdetés

Ám az eddigi legnagyobb durranás kétségtelenül a friss igazolás, a következő szezonra leszerződtetett Dolph Lundgren! Gyermekkorunk egyik ikonikus akcióhőse, Rocky Balboa egyik legkményebb ellenfele, a The Expendables filmek Gunner-ja (aki Kábelnek is tökéletes lenne) most csatlakozott a CW Arrow sorozatának következő szezonjához.

Lundgren a Bratva orosz bűnszervezet vezetőjét fogja alakítani az új évad flashback jeleneteiben. Ennek a rajongók biztosan örülni fognak, hiszen régóta várták már, hogy még több részlet kiderüljön Oliver és a Bratva közös múltjáról, illetve a Lian Yu sziget elhagyásáról. A készítők ugyanis elárulták, az új szezonban végére érünk a flashback-történetszálnak. Hogy valójában mekkora szerepe lesz Lundgren-nek, s hogy karaktere a történet jelenkorában is feltűnik-e majd, egyelőre rejtély. Várjátok már a Zöld Íjász kalandjainak újabb évadát? Mit szóltok a svéd akciósztár csatlakozásához?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.