Hirdetés

Dominion: Dinosaurs Vs. Aliens - Újabb infók láttak napvilágot

|

Barry Sonnenfeld és Grant Morrison közös projektje elég furcsán hangzik: a régmúltban összeeresztik a dinoszauruszokat és az idegeneket, hogy rendezzék le egymás közt az általunk nem ismert problémáikat. De hogy fognak kommunikálni?

Hirdetés

Korrában elmondta, hogy jött ez az egész ötlet, hogy összeeressze ezeket a lényeket: "Amikor előjöttem a Dominion: Dinosaurs Vs. Aliens ötletével, úgy gondoltam, igazán klassz film lenne belőle, és semmihez sem hasonlítható, amit eddig csináltam, mert hát nyilvánvalóan nem komédiáról van szó. De úgy gondolom, hogy amiben mindannyian hiszünk, azt Tommy Lee Jones elmondja Will Smith-nek az első filmben egy padon: »Tudod mit? 1000 éve a világ úgy gondolta, a Föld lapos. 500 éve úgy tudtuk, a Föld a világegyetem középpontja. Képzeld el, mit tudhatsz meg holnap?« Szóval mivel úgy gondolom, hogy minden, amiről tudunk, lehet igaz vagy nem igaz, így én elmesélem a dinoszauruszok 65 millió évvel ezelőtti kihalásának valódi történetét. És e változat szerint a dínók az idegenek ellen harcoltak, s mindezt fotorealisztikus számítógépes technikával mutatnám be, 3D-ben."

Egy újabb interjú során kiderült, hogyan adják el az elvileg beszéd képessége nélküli lényeket a nézőknek: "Először el kell adnunk a projektet. Olya hat héten belül kimegyünk Los Angelesbe előlátogatásokra, hogy lássuk, ki akarja megvenni a forgatókönyvünket. Már most is sok ötletünk van. Az idegenek úgy beszélnek, hogy meg tudjuk őket érteni. A dinoszauruszoknak pedig van kultúrájuk, amit morgásokkal, mozgással és botokkal adnak tudtunkra. Mi úgy gondoljuk, hogy a dínóknak volt kultúrájuk. Nem beszéltek, de más módszerekkel kommunikáltak. Nem lesz ebből probléma, és tényleg fantasztikus lesz."

És hogy milyen fegyvereik vannak? "Igazából lesz fegyverük, amit az idegenektől tanultak el. Nagyon okosak, ez is jellemző rájuk. Valószínűleg ez teszi olyanná őket, amilyenek voltak. Megvoltak az alapvető dolgaik, de tudtak tanulni az űrlényektől is. Most már többet tudtok a filmről, mint bárki más."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.