Hirdetés

Dominion: Dinosaurs Vs. Aliens - Újabb infók láttak napvilágot

|

Barry Sonnenfeld és Grant Morrison közös projektje elég furcsán hangzik: a régmúltban összeeresztik a dinoszauruszokat és az idegeneket, hogy rendezzék le egymás közt az általunk nem ismert problémáikat. De hogy fognak kommunikálni?

Hirdetés

A filmet Grant Morrison írja képregényre, majd forgatókönyvre és Barry Sonnenfeld (Addams család 1, 2, Sötét zsaruk 1-3.) rendezi. A történet egy titkos történelem előtti Földön játszódik, ahol az űrlények megszállják a szuperintelligens dínókat. Felmerülhet a kérdés, hogy mit jelent a nagyon magas IQ a dínóknál, s egyáltalán dialógusok nélkül a látványon kívül mivel töltik majd ki a játékidőt? Barry Sonnenfeld eloszlatta a ködöt a kérdések körül, s egy interjú során mindenre válaszolt. Ezt olvashatjátok el a tovább mögött.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.