Hirdetés

Donnie Yen alkotta meg saját karakterét a Zsivány Egyesben

|

A híres harcművész egy interjúban árulta el, hogy Gareth Edwards szabad kezet hagyott neki karaktere kidolgozásához.

Hirdetés

Alig egy hónap múlva ismét betekinthetünk a messzi messzi galaxisba, hiszen a Disney jóvoltából egy újabb szeletet kaphatunk a Star Wars meglehetősen széles világából. Ezúttal egy előzménytörténetet ismerünk meg, méghozzá annak az előzményét, hogy a lázadók, miként is tettek szert a Halálcsillag terveire. Az eddig látottak alapján ez a történet sokkal földhöz ragadtabbnak ígérkezik, hiszen már csak a körülményekből adódóan a Zsivány Egyes időszakában nem lófráltak csak úgy a jedik. Ezért Gareth Edwards nagyon is sebezhető, hús-vér, emberi karaktereket szánt a film középpontjába. Donnie Yen napokban adott megvilágító erejű interjújából kiderült, hogy Edwards nem hagyta figyelmen kívül a színészeket a kreatív folyamat során.

Hirdetés

A híres harcművész és filmkészítő Donnie Yen elmondása szerint először el sem szerette volna vállalni a szerepet. Frusztrálta a tény, hogy több mint 5 hónapon kellene távol töltenie a családjától. Később, amikor a gyerekeinek elárulta, hogy milyen szereppel keresték meg, azok szinte megőrültek a hír hallatán. Természetesen ezek után Yen vállalta az otthonától távol eső 5 hónapnyi londoni forgatást. Mondjuk gyermekei nyomására nem is tudott másképp reagálni. Persze, mint minden más színésznek, aki volt olyan szerencsés, hogy egy Star Wars filmben dolgozhasson, bizonyára számára is rendkívül szórakoztató időszak lehetett. Nem csak mert óriási díszletek, valódi robbantások - a filmhez kiadott werk anyagok alapján a valódiságra törekedtek - között szaladgálhatott, hanem mert ő is alkothatta meg saját karakterét. Yen elmondása szerint az ő ötlete volt, hogy Chirrut Imwe vak legyen.

Az eddig tudomásunkra jutott információk alapján pedig egész szép munkát végezhetett a színész, ugyanis Imwe a Zsivány Egyes egyik legfigyelemreméltóbb karakterének ígérkezik. A vak harcos teljes mértékben hisz a jedik életmódjában és eszerint is éli életét, viszont nem jedi lovag. Úgy gondolja a jedi templom pusztulása ellenére egy sokkal magasabb erő még mindig létezik, amely körülvesz mindent. Chirrut védelmezője a Wen Jiang által alakított Baze Malbus, aki elkötelezetten védelmezi és támogatja barátját, még ha nem is vallja a nézeteit. A párost egyébként "galaktikus Don Quixote és Sancho Panza"-ként is emlegették már. Persze a páros nem csak egyedül néz majd szembe a Birodalommal, ugyanis ők Felicity Jones vezetése alatt, indulnak majd öngyilkos küldetésre, hogy szert tegyenek a galaxis legfenyegetőbb szuper fegyverének terveire.

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet decemberben érkezik majd a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.