Hirdetés

Bejelentették, hogy ki lesz Cyborg a Doom Patrol sorozatban

|

Újabb élőszereplős Cyborg mutatkozik be hamarosan.

Hirdetés

A DC Universe streaming szolgáltató előkészületek alatt álló saját sorozatainak egyike a szuperképességekkel bíró és a társadalomból kitaszított Doom Patrol nevű társaságot helyezi majd középpontba, akik a még idén debütáló Titans első évadában mutatkoznak be először. A csapatot a hol Titán, hol Igazságliga tag Cyborg egyaránt erősíti, akit mint újonnan kiderült, Joivan Wade (The First Purge) fog megformálni a szériában.

Hirdetés

Victor Stone karakterét úgy írták le, mint egy "sármos és szarkasztikus félig ember, félig gép szuperhős Cyborg néven. Vic habár képes a világ összes számítógépére csatlakozni, minden erejével azért küzd, hogy emberi kapcsolatait is megőrizze. Hogy megpróbálja elnyerni a külvilág elfogadását, kamatoztatva a kibernetikus testének átkát arra használja a képességeit, hogy a digitális korszak hőse legyen."

A Doom Patrol showrunnere és executive producere Jeremy Carver lesz, de rajta kívül Greg Berlanti, Geoff Johns és Sarah Schechter is produceri teendőket fognak ellátni.

A bemutatódátumról nincs hír, de ez nem is meglepő annak fényében, hogy egyelőre az ősszel érkező Titans sorozat konkrét premierje sem ismert - annyit azonban megtudtunk róla korábban, hogy a Netflix taktikáját követve állítólag a teljes szezon egyszerre válik elérhetővé a streaming platformon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.