Hirdetés

Ekkor hozza el nekünk Michael Bay a Dóra, a felfedező filmet

|

Soha nem gondoltuk volna, hogy a Transformers filmek atyja - még ha csak közvetetten is -, de az egymásnak feszülő robotok után egy gyerekeknek szánt meséből farag majd tiniknek szánt mozit. De már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

A 2000-ben felbukkant Dóra, a felfedező az évek során olyan jelenséggé nőtte ki magát, amiről azok is hallottak már, akiknél nincsen gyerkőc, éppen ezért nem tűnik olyan elrugaszkodott ötletnek egy egész estés filmet összehozni belőle. Csakhogy a Nickelodeon sorozatából nem más viheti vászonra a kis kalandor történetét, mint Michael Bay a produkciós cégén, a Platinum Dunes-on keresztül. 

Hirdetés

A sztori - amit Nicholas Stoller (Az igenember, Gólyák, Rossz szomszédság 2) körmöl - azonban nem egy 7 éves kislányról szól, a készítők célja egy tinédzser felfedező bemutatása, ezzel pedig egy új generáció megszólítása. Az élőszereplős filmet James Bobin (Alice Tükörországban, Muppets) rendezi, a legújabb információk szerint pedig 2019. augusztus 2-án számíthatunk a premierre. 

Azért szívesen megnéztük volna, hogy Bay rendezőként mit tesz hozzá az alapanyaghoz. Elvégre egy gigászi robbanás fényében lengedező amerikai zászló, amit egy mély dekoltázsú topmodell tart, ez még hiányzik az összképből.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.