Hirdetés

Michael Bay készíti el a Dóra, a felfedező filmet

|

Az év eddigi legőrültebb hírére jó eséllyel pályázhat a legújabb értesülés, miszerint Michael Bay a Transformers után egy gyerekeknek szánt meséből farag tiniknek címzett filmet.

Hirdetés

Valószínűleg kevés olyan ember létezik, aki találkozott a Dóra, a felfedező című rajzfilmsorozattal már valamilyen formában, hiszen ha van a családban gyerkőc, akkor azért, ha pedig nincs, akkor a meséhez tartozó merchandising termékek vagy éppen a más sorozatokban való utalások miatt ismerhetjük. De azért néhány robbanás és egy jó nagy adag hazafiasság hiányzik a koncepcióból, de vélhetően már nem sokáig. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter ugyanis úgy tudja, hogy Michael Bay és produkciós cége, a Platinum Dunes, valamint a Paramount Pictures új divíziója, a Paramount Players fogja tető alá hozni a Dóra, a felfedező (Dora the Explorer) filmet a Nickelodeon népszerű sorozata alapján, amelynek forgatókönyvén már dolgozik Nicholas Stoller (Az igenember, Gólyák, Rossz szomszédság 2.). A történet azonban nem egy 7 éves kislányról fog szólni, mint a mesében, hanem egy tinédzserről, aki a városba költözik unokatestvéréhez, Diegóhoz, hogy új élményeket szerezzen. Vajon kiszól majd hozzánk a vászonról?

A Dóra, a felfedező mozi 2019-ben kerülhet a mozikba és jelenlegi ismereteink szerint Bay csak producerként támogatja, noha a rendező személyére még nem derült fény. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.