Hirdetés

Michael Bay tisztázta a helyzetet a Dóra, a felfedező film kapcsán

|

A rendező Twitter fiókja tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy van-e bármi köze a projekthez, a magyarázatban pedig szerepel a Hang nélkül folytatása is.

Hirdetés

Nemrég hoztuk le az első fotót a Dóra, a felfedező filmváltozatáról Isabela Monerrel a főszerepben, ugyanis a Paramount Players égisze alatt készülő adaptáció forgatása már zajlik az ausztráliai Gold Coast városában. Sokáig az a hír terjengett a sajtóban - mi is így hoztuk le az első hírt a projektről -, hogy Michael Bay produceri felügyeletével készül a Dóra mozi, amelyet a rendező produkciós cégén keresztül felügyel, most pedig kiderült, hogy tényleg így van-e. 

Hirdetés

Michael Bay Twitterén jelent meg a közlemény, ami cáfolja, hogy Michael Bay-nek vagy a Platinum Dunes nevű cégének bármi köze lenne a Dóra, a felfedező filmhez, hamis a sajtóban megjelent információ. Bay éppen a héten kezdi el forgatni 6 Underground című akciófilmjét, míg a produkciós cég éppen a Hang nélkül folytatásának munkálataival van elfoglalva. 

A Dóra, a felfedező a tervek szerint 2019. augusztus 2-án kerül az amerikai mozikba James Bobin (Alice Tükörországban, Muppets) rendezésében, aki Danielle Sanchez-Witzel (A nevem Earl) és Nicholas Stoller (Az igenember, Muppets, Gólyák) forgatókönyve alapján dolgozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.