Hirdetés

Sztárparádét ígér a Robert Downey Jr.-féle Dr. Dolittle

|

Kiderült, hogy milyen színészek kaptak helyet Robert Downey Jr. mellett a The Voyage of Doctor Dolittle szereplőgárdájában és bizony a stábot illetően nem lesz okunk panaszra.

Hirdetés

Az Eddie Murphy nevével fémjelzett, 1998-as Dr. Dolittle-nek vitathatatlanul volt egyfajta bája, de nem kifejezetten tartjuk olyan filmnek, amelyet bűn lenne rebootolni, sőt. Egy jól összerakott stábbal és egy forgatókönyvvel korrekt családi filmet lehetne belőle fabrikálni, a Universal Pictures pedig pontosan erre készül a The Voyage of Doctor Dolittle című projekttel, méghozzá az Oscar-díjas Stephen Gaghan (Traffic, Alamo - A 13 napos ostrom, Sziriána) vezényletével. 

Hirdetés

Az már korábban bejelentésre került, hogy a Tony Stark szerepbe kissé belekényelmesedő, de még mindig nagyszerű Robert Downey Jr. vállalta el a címszereplő állatdokit, most pedig a The Hollywood Reporter azt is lehozta, hogy kik írtak még alá a filmre a főszereplőn kívül. A gárdát erősíti majd Tom Holland, Emma Thompson, Ralph Fiennes, Antonio Banderas, Michael Sheen és Selena Gomez is. A háttérinfók alapján Banderas egy Rassouli névre keresztelt kalózt alakít, míg Sheen a jobbkezét, Mudfly-t kelti életre. A többiek egy-egy állatot szinkronizálnak. 

A forgatás a tervek szerint még ebben a hónapban megkezdődik Londonban, a premiert 2019. április 12-re lőtte be a Universal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.