Hirdetés

Dr. Strange-film: Megvannak az ellenfelek?

|

A Disney nemrég bejelentett 2 időpontot (2016 és 2017) két filmjük bemutatójának.

Hirdetés

A főellenség a Dormammu nevű karakter lenne. Energialénynek született. Elpusztíthatatlan, hatalmas erőt, gyorsaságot, ellenállóképességet képes idézni magának. Ezek nélkül valamivel gyengébb, mint Amerika Kapitány. Mágikus és kozmikus energiákat képes irányítani, képes dimenziók közti utazásra, teleportációra, időutazásra is. Képzett harcművész, ám közelharcban nem lenne képes pl Pókembert sem legyőzni. 

A "segédje" Karl Mordo lenne. Hatalmas erejű mágus, aki hataloméhsége miatt rendkívül veszélyes.  Egyike azoknak a varázslóknak, akik a Földön láttak napvilágot, és ereje meghaladja még Doktor Strange-ét is. Mordo tudása kiterjed a három fő elem, a lélek, az elme és a test tanaira.  Egyaránt jól ismeri az átkokat, az egyszerű ráolvasásokat és a rituális varázslatokat. Képes önmagát puszta energiává alakítani és ez által az űrben utazni. Birtokában van számos nagy erejű mágikus tárgynak, és varázskönyveknek. 

Nekik lehet még egy seregük, az ún. Giant Mindless Ones csapat. Esztelen extra dimenziós lények, akiket varázslat segítségével idéznek meg

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.