Hirdetés

A mi kis falunkhoz hasonló sorozat készül Koltai Róberttel

|

Hasonló falusi környezet, közös csatorna, szintén adaptáció és ugyanúgy ismert arcok kaptak helyet benne. Ez lesz a Drága örökösök.

Hirdetés

A mi kis falunk egyértelműen az RTL Klub sztársorozata, amely már a harmadik évadját fogyasztja a csatornán éppen, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne tűzhetnének műsorra egy másik falus szériát is egy újabb illusztris szereplőgárdával, tehetséges alkotókkal a stábban. 

Hirdetés

A SorozatWiki információi szerint a Drága örökösök című sorozat a 2014-ben indult, horvát Kud puklo da puklo alapján készül, a történet főszereplője pedig egy vadőr és egy a faluba újonnan érkező doktornő lesz - utóbbi nagyapja óriási összeget hagyott hátra az unokákra, viszont kizárólag akkor tehetik rá a kezüket a vagyonra, ha legalább egy évet eltöltenek a vidéki házban, ellenkező esetben a falué lesz a pénz. Mivel a falu válságban van és kihúzná a bajból az örökség, ezért a helyiek megpróbálják elüldözni a nőt és a gyerekeket. 

A fordulatosnak ígérkező sorozatban olyan színészek kaptak helyet, mint Koltai Róbert, Bede-Fazekas Szabolcs, Hajdu Steve, Erdélyi Tímea és Kovács Lehel. A showrunner Hámori Barbara lesz, a vezető rendező Kapitány Iván, a vezető író pedig az Üvegtigris filmekről is ismert Búss Gábor Olivér, így fergeteges egysorosokra van kilátás. Mi a véleményetek a projektről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.