Hirdetés

Előbb folytatódik A mi kis falunk, mint gondoltuk volna

|

Iskolakezdéskor már láthatjuk is a pajkaszegiek újabb kalandjait.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy az RTL Klub saját gyártású vígjátéksorozatának harmadik évada hosszabb lesz, mint az eddigiek, így a korábbi 8 rész helyett ezúttal 17 epizóddal kényezteti a rajongókat a stáb. De van egy ennél is jobb hírünk.

Hirdetés

Ma az RTL Magyarország egy évadbejelentő sajtórendezvényen leplezte le, hogy milyen műsorokkal készül a következő hónapokban a tévéképernyők elé szegezni a nézőket és legnagyobb meglepetésünkre közöttük van A mi kis falunk 3. szezonja is. Az információk szerint a pajkaszegiek fordulatos életét már szeptember 1., azaz szombat estétől figyelemmel követhetjük majd a csatornán. Az új évadban többek között a rivális Pajkarét rendőrét alakító Nagy Sándor felbukkanása tartogat izgalmakat a rajongóknak, de hamarosan kiderül, hogy kik érkeznek még rajta kívül a faluba, hogy felbolygassák kedvenceink életét. 

Az RTL Klub egyébként premierfilmekből is betárazott az őszi szezonra, így a csatorna műsorra tűzi majd - a teljesség igénye nélkül - a Kincsemet, az Amerika Kapitány: Polgárháborút, a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalát, a Tarzan legendáját és A dzsungel könyvét is. 

Forrás: Műsorvízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.