Hirdetés

Dragon Age: Redemption - Sorozat a játék alapján

|

Nyári dátumról beszélhetünk egy olyan legendás játék sorozattá alakításával kapcsolatban, amely a Redemption nevet kapta és ahol egy igéző szépségű elf-kisasszony gondoskodik az eye-candy faktorról.

Hirdetés

A Dragon Age: Redemption hat részből fog állni, Los Angeles mellett forgatták, és még attól sem kellett tartaniuk, hogy Felicia nem éli bele magát kellően a szerepbe, mivel rajong a Dragon Age szériáért. A csapatban foglalt még helyet a tapasztalt John S. Bartley (Lost, X-Akták, Undercovers)  operatőrként, és Peter Winther (Csillagkapu, A függetlenség napja, Godzilla, A hazafi, Titkok könyvtára) is produceri feladatkörben. Felicia Day egy Tallis nevezetű bérgyilkosnőt alakít, aki Fereldenben járva egy mágus nyomába eredet, de elpusztításához csapatot kell toboroznia. Pontos premierről nem tudunk.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.