Hirdetés

Új Dragon Ball film készül a csillagharcosok eredetéről!

|

Jövő év végén érkezik a huszadik Dragon Ball film, amely ezúttal nem Gokuról, hanem egy új karakterről és a csillagharcosok legendájáról, múltjáról fog szólni.

Hirdetés

A 2015-ben megjelent Dragon Ball Z: Resurrection F filmet jövőre egy újabb követi, szám szerint a huszadik, jelentette be a közelmúltban a Toei Animation a Jump Festa anime fesztiválon, Japánban. A projekt még egyelőre cím nélküli, ám a történetről már elárultak egy-két dogot a készítők.

Hirdetés

Akira Toriyama legendássá vált története, a Dragon Ball még 1996-ban jelentkezett az első movie-jával, a Dragon Ball: A Vérrubintok átkával. Az elsőt sorra követték bizonyos időközönként az újabb saját filmet kapó kalandok, s jövő decemberben érkezik a legújabb egész estés film, amely ugyan évszádokkal (?) a fő történetszál előtt játszódik, mégis tovább bővíti az univerzumot, és újabb titkokat tár fel a csillagharcosok legendájáról. A film középpontjában a csillagharcosok hatalmának eredete és a csillagharcos lét áll majd.

A történet főhőse ezúttal nem Goku, hanem Yamoshi lesz, a legendás csillagharcos, akinek először sikerült elérnie a Super Saiyan God (csillaghrcos isten) szintet. Rajta kívül további új csillagharcos karakterek is debütálnak majd a filmben. A movie sztoriját és a karakterek megalkotását maga Toriyama felügyeli, szóval biztosan egy ízig-vérig Dragon Ball kalandot fogunk kapni, érdekes és szerethető új szereplőkkel. Mit szóltok mindehhez? Várjátok az új kalandot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.