Hirdetés

Drew Pearce az Age of Ultronról beszélt

|

A cikk SPOILERT tartalmaz, szóval csak úgy olvasd tovább, ha nem fogsz felháborodni miatta.

Hirdetés

Szóba hozta a Warnert is. Szerinte okos lépés volt a részükről, hogy nem erőltetik az Igazság Ligáját és helyette inkább Batmant és Supermant szerepeltetik egy közös filmben.

A Foxról stúdióról azt mondta, hogy van elég szuperhősük ahhoz, hogy elboldoguljanak, sőt, szerinte a Fantasztikus Négyes reboot is ugyanabban a világban fog játszódni, mint az X-Men, így a két csapatot össze lehet majd hozni valamikor. Tehát inkább a Marvelnek kellene figyelnie arra, hogy a Marvel Filmes Univerzuma valamiképpen passzoljon a Foxhoz. (Andrew Garfield és Hugh Jackman után Pearce is egy crossoverről álmodozik, miközben a stúdiók Higanyszálon se tudnak megegyezni és 2 külön verzió lesz belőle?)

Végezetül pedig egy kis érdekesség: Az egyik fórumon (amit a trollok fórumaként ismernek, mert nincs regisztráció, se moderálás, bárki bármilyen becenevet felvehet, akár a fórumozó társáét is) azt írta egy kommentelő, hogy a Marvelnél dolgozik, a Bosszúállók 2-ben a hősök több robottal fognak küzdeni, majd Jarvis megpróbálja meghackelni Ultront, ennek következtében némi változáson megy keresztül, belőle lesz Vízió, aki lefogja győzni Ultront.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.