Hirdetés

Drew Pearce és Marvel One Shot-os forgatókönyvei

|

A Vasember 3 és az All Hail the King írója egy interjú során elmondta, hogy az előbb felsorolt projekteken kívül miken dolgozik még a Marvelnek.

Hirdetés


"Írtam már One-Shotos forgatókönyvet Crossbones-ról (ő benne lesz az Amerika Kapitány 2-ben), a Runaways-ről és Sin-ről (Red Skull lánya) is. Imádom Jessica Jonest is, aki a Netflixnek köszönhetően része a Marvel Filmes Univerzumának. A Marvel megszállottsága a Damage Control (a cég feladata a nagyszabású szuperhős csaták utáni takarítás) felé még mindig ott van, de egy rövidfilmben, pl. a költségvetés miatt elég nehéz lenne bevezetni őket. Úgy gondolom, hogy óriási potenciál rejtőzik bennük, pl. franchise-ként is."

Bár nincs arra garancia,hogy egyszer el is készülnek, de ti ezek közül melyeket szeretnétek látni?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.