Hirdetés

Drew Pearce újabb Marvel filmet írna

|

A Vasember 3 társírója nemrégiben izgatottságát fejezte ki a Marvel 2. fázisának irányában, illetve elmondta a véleményét a DC projektjeiről is.

Hirdetés

"Sokan azt mondják, hogy a Warner követi a Marvel modelljét, de szerintem sokkal inkább A Sötét Lovagot veszik alapul, és úgy terjesztik ki a világukat, karakterről karakterre. Okos döntés, hogy nem rögtön az Igazság Ligájával kezdenek, hanem inkább összehozzák Batmant és Supermant a következő filmben. Szerintem a DC még mindíg a saját dolgával törődik, és nem hinném, hogy ez különösebben a Marvel származéka. Határozottan van egyfajta A Marvel Stúdió ezt már jól megcsinálta, talán óvatosan kellene felzárkóznunk hozzájuk a Foxnál. Ez egy kicsit trükkösebb, mert nem egy olyan tiszta környezetből indulnak ki, mint a Marvel tette, mert már így is folytonossági problémákkal küszködnek, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjai majd helyre tesz mindent. Abban is biztos vagyok, hogy a Fantasztikus Négyesen érződik majd, hogy ugyan annak a mutánsokkal teli világnak a része."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.