Hirdetés

Drew Pearce újabb Marvel filmet írna

|

A Vasember 3 társírója nemrégiben izgatottságát fejezte ki a Marvel 2. fázisának irányában, illetve elmondta a véleményét a DC projektjeiről is.

Hirdetés

"A következő fázis tele van remek rendezőkkel, a Russoktól kezdve, akik nagyszerű munkát végeznek az Amerika Kapitány 2-vel. Ritkán hallok ennyi visszajelzést a vágószobából, hogy milyen jó a film. A bosszúállók 2 Joss Whedon kicsi szive lesz, és a reakciók James Gunn Galaxis Őrzőjére brilliánsak voltak. Még a kemény két és fél éves munka után is a Vasember 3-on, nem csak egységként tisztelem a Marvelt. Megbecsülnek a náluk eltöltött időmért, és folyamatosan tárgyalok velük a következő lépésről." Ha tudni szeretnéd, hogy hogyan vélekedik Pearce a DC épülő univerzumáról, kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.