Hirdetés

Droggal terjednek a szuperképességek a Netflix új filmjében

|

Mintha csak a Csúcshatás találkozna a Hancockkal.

Hirdetés

Mit tennél, ha öt percre lehetőséged volna szuperhősként vagy ne adj' isten szupergonoszként tevékenykedni? Röviden így lehetne összefoglalni a Jamie Foxx és Joseph Gordon-Levitt főszereplésével készült Project Power: A por erejét, ahol az emberek egy illegálisan előállított pirulát lenyelve szuperképességekre tehetnek szert, viszont a szer hatása mindössze néhány percig tart. A szuperbogyó másik nagy hátulütője, miszerint képtelenség előre megmondani, hogy a használója mégis miféle erőt fog ideiglenesen megszerezni. 

Hirdetés

Az ötletes alapfelállás ellenére sajnálatos módon az előzetes a film szinte összes fontosabb csavarját az arcunkba tolja, ami nyilvánvaló jele annak, hogy a Netflixnél nagyon nem bíznak a szuperpirula mindent átütő sikerében. Márpedig a speciális effektusokat elnézve Henry Joost és Ariel Schulman rendezése, ha látványban nem is, akkor talán pont a cselekményében villanthatott volna nagyot. Ennek ellenére persze nincs kizárva, hogy a Project Power: A Por ereje nem lesz egy újabb A halhatatlan gárdához hasonló katasztrófa, és végül kellemes meglepetésként vonul majd be a köztudatba.

A Project Power: A por ereje augusztus 24-én érkezik a Netflixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.