Hirdetés

A Dűne adaptáció egy felnőtteknek szánt Star Wars lesz

|

Denis Villeneuve rendezőnek pontos képe van arról, hogy milyennek szeretné megalkotni a Dűne adaptációját.

Hirdetés

Az Érkezéssel és a Szárnyas fejvadász 2049-cel már bizonyította Denis Villeneuve, hogy fekszik neki a sci-fi műfaj. A rendező most Frank Herbert regényével, a Dűnével igyekszik megbirkózni, amelynek adaptációját egy olyan Star Wars filmhez hasonlítja, ami sosem készült el.

Hirdetés

Azt persze ő is belátja, hogy nehéz lesz úgy megcsinálni ezt a filmet, hogy ne hajazzon túlságosan a Star Warsra:

"A Star Wars erősen felhasználta a Dűnét ihletforrásként, így nehéz lesz nekem ebbe belevágnom. Az a célom, hogy elkészítsek egy olyan Star Wars filmet, amit még sosem láttam. Bizonyos szempontból ez egy felnőtteknek szóló Star Wars lesz. Majd meglátjuk, hogy alakul."

Ugyan még egyszer sem biztos, hogy forogni kezdhetnek majd a Dűne kamerái Villeneuve irányítása alatt, de a rendező bízik abban, hogy megvalósulhat a projekt. A tervek szerint a legelső könyvet adaptálná a film, mely ha sikeres lesz, akkor kiegészülhet folytatásokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.