Hirdetés

A Dungeons and Dragons világába indul kalandozni Rick és Morty

|

Ráadásul a modern fantasy szerzők egyik ünnepelt alakja vezeti el Rick és Mortyt a kazamaták és sárkányok birodalmába.

Hirdetés

A Rick és Morty 4. évada egyelőre várat magára, de az Adult Swim népszerű sorozata már túlnőtte a tévéképernyőt így a rajongóknak van min csámcsogniuk a szecsuáni szószon kívül is. Egy zsír új mini-képregénysorozat a méltán népszerű Dungeons & Dragons fantasy világába helyezi hőseinket, akikre számos kaland vár.

Hirdetés

Rick and Morty vs. Dungeons & Dragons címet viselő alkotást az a Patrick Rothfuss fogja írni, akinek A királygyilkos krónikája égisze alá tartozó regényeket is köszönhetjük. Társául a D&D képregényes veterán, Jim Zub szegődik, a történetet pedig Troy Little fogja megrajzolni.

A crossoverben Morty a nagyapjához fordul segítségért azzal a kéréssel, hogy magyarázza el neki a népszerű szerepjáték működését, ugyanis a suliban ez lett az aktuális menő dolog. Rick önmagát adja így nem telik bele sok idő mire az egész Smith család egy fantasy világban találja magát. Az alapfelállás hasonlít a Balfékek c. sorozat D&D témájú epizódjaira, ami nem véletlen, hiszen a Rick és Mortyt megalkotó Dan Harmon felelt annak a szériának is a létrehozásáért.

"Szívbőljövő szeretetet táplálok a Rick és Morty iránt, a D&D-vel pedig már ötödikes korom óta játszom," -mesélte Rothfuss nyilatkozatában. "Szóval mikor felkerestek, hogy írjak egy olyan történetet, amelyben mindkettő szerepel? Ennek a nyalánkságnak nem lehetett ellen állni. Elfogadtam. Minden egyes porcikámmal nyakig benne vagyok. Felzabálom az egészet."

A képregénysorozat 2018. augusztusában fog debütálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.