Hirdetés

Miért nem rendelték még be a Rick és Morty 4. évadát?

|

Hiába az elmúlt évek egyik legsikeresebb vígjáték sorozata a Rick és Morty, a következő évad nem halad olyan gyorsan, mint ahogyan azt a rajongók szeretnék.

Hirdetés

A Rick és Morty társ-alkotója, Dan Harmon látszólag elismerte, hogy az Adult Swim még nem rendelte be a 4. évadot. A sci-fi komédia, ami Harmon és Justin Roiland fejéből pattant ki rögtön megtalálta rajongótáborát, ami évadról-évadra egyre csak növekedett. Az óriási népszerűség tehát indokolttá teszi, hogy érkezzen a folytatás, de már több viharfelhő is bolyong az új évad felett.

Hirdetés

Először akkor emeltük magasra a szemöldökeinket, amikor Ryan Ridley író arról számolt be, hogy a 4. évad talán csak valamikor 2019. végén fog megérkezni, valamint, hogy az alkotók és a csatorna között is akadnak nézeteltérések. Az évadok közötti hosszú szünet nem idegen a Rick és Morty életében, hiszen a 2. és 3. szezonok között is közel 2 év telt el. Viszont a legfrissebb hír hallatán sem fognak repesni azok, akik az új évadra várnak. Dan Harmon Twitteren válaszolt az egyik nézőnek, aki nem éppen szép szavakkal kérte számon rajta, hogy hol van már a 4. évad.

"Értelek nagymenő. Először is, nem egyszerű egy ilyen lusta alkoholistának egy olyan sorozatot írnia, amit még be sem rendelt a csatorna. Másodszor pedig, nagyon rossz belegondolni, hogy a hozzád hasonló rajongók isszák meg ennek a levét... hozok is inkább egy italt."

Szarkasztikus válasz ide vagy oda, különös azt olvasni, hogy még nem rendelte be a csatorna az új évadot. Aggódnunk azonban nem feltétlenül kell, ugyanis az Adult Swim az alkotóbarát hozzáállásáról ismert, ráadásul kissé máshogyan is dolgoznak, mint az ipar többi résztvevője, így meglehet, hogy csak akkor adnak hivatalosan zöld utat a 4. évad előtt, ha a készítők már egy épkézláb tervezettel tudnak előállni. Amíg pedig nincs új szezon kénytelenek vagyunk olyan tartalmakkal beérni, mint a Run The Jewels klipje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.