Hirdetés

Dunkirk - nézd meg az első forgatási videókat

|

Christopher Nolan második világháborús akció-thrillerje, a Dunkirk javában forog és a legutóbbi fotók után most két videón is belekóstolhatunk a munkálatokba, a helyszínbe.

Hirdetés

Legutóbb néhány fotó erejéig leshettük meg közelebbről is a Christopher Nolan nevével fémjelzett második világháborús akció-thriller, a Dunkirk forgatását, most viszont már tudunk mutatni két videót is, amik ízelítőt adnak a rendező nagyszabású munkájából. 

Hirdetés

Azok számára, akik esetleg nem tudnák, a Dunkirk a Dynamo hadműveletet mutatja be, azt a rendkívüli és gigászi eseményt, mikor a britek elérték a lehetetlennek tartott feladatot és 1940. május 26., illetve június 3. között több mint 330 ezer szövetséges katonát mentettek ki a német csapatok által körbezárt Dunkerque térségből. Íme mindez a gyakorlatban, IMAX 65mm-es és 65mm-es kamerákkal forgatva: 

A Dunkirk a tervek szerint 2017. július 21-én mutatkozik be a Warner Bros. kiadásában. Az operatőri feladatokat Hoyte van Hoytema (Csillagok között, A nő, Spectre) látja el, a zenét Hans Zimmer szerzi, a főbb szerepekben pedig számos újonc mellett Mark Rylance, Tom Hardy, Kenneth Brannagh és Cillian Murphy láthatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.