Hirdetés

Dunkirk - hallgas bele Hans Zimmer zenéjébe!

|

Röviden összefoglalva: a Mester megint odatette magát.

Hirdetés

Ugyan Christopher Nolan kezdetben az angol David Julyannel dolgozott együtt a filmjein (Mementó, Álmatlanság, A tökéletes trükk), talán bátran kijelenthető, hogy mind a film, mind a filmzenevilág a lehető legjobban járt azzal, hogy kollaborált Hans Zimmerrel, aki az utóbbi években az angol rendező művei alatt tudja igazán kimutatni az oroszlánkörmeit. Pont mint most!

Hirdetés

Ugyan a Csillagok között zenéje inkább volt lírai, annyi bizonyos, hogy az se volt híján intenzív, az elektronikát és a zenekart zseniálisan ötvöző akciótrackeknek, hangzását tekintve úgy fest, hogy a Dunkirk a Sötét Lovag-trilógia és az Eredet stílusának nyomvonalán halad. A WaterTower Music által most kiadott 8 perces, repetatív, mégis lüktető "Supermarine" című tétel garantáltan hozzájárul ahhoz, hogy ott érezzük magunkat a háború sűrűjében, ahogy arról az első kritikák is tanúskodnak.

Színészi fronton is vannak visszatérők a szokásos Nolan stábból. Most kivételesen Michael Caine-t nélkülöznünk kell, a Sötét Lovag-Eredet kettősből azért itt van a mindig nagyszerű Tom Hardy-Cillian Murphy duója is, a veteránok táborát Kenneth Brannagh és Mark Rylance, míg a friss arcokat a One Direction egyik oszlopos tagja, Harry Styles, valamint a jóformán még teljesen kezdő Fionn Whitehead erősíti. A bemutatóra pedig már csak 2 hetet kell várni, július 20-áig. Ki pörgött fel? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.