Hirdetés

Dupla hosszú második évadot kap az Így jártam apátokkal

|

A Hulu az első, tízrészes évad után már húsz epizódot kér az Így jártam anyátokkal spin-offból.

Hirdetés

Hosszas és rögös út vezetett odáig, hogy a Hulun végre elrajtoljon az Így jártam apátokkal című sitcom. A Hilary Duff-fal a főszerepben elkészült Így jártam anyátokkal spin-off első évadával biztonsági játékot játszott a Hulu streamingplatform, hiszen mindösszesen tíz részt kértek az elképzelésből.

Hirdetés

Ez a tíz rész pedig mind a színészek, mind a nézők számára gyorsan elröppent, a nézettség viszont olyan számokat produkált, ami meggyőzte a Hulut, hogy a folytatás már inkább egy klasszikus, országos tévécsatornához méltó epizódszámmal érkezzen. Húsz epizóddal fog folytatódni a második évad, ami hasonló nézettség mellett talán egy sztenderd formátum is lehet a jövőre nézve.

Hilary Duff karakterének idősebb változatát Kim Cattrall alakítja (a Szex és New York Samanthája), míg a stáb maradéka Christopher Lowellből, Francia Riasából, Suraj Sharmából, Tom Ainsley-ből, illetve Tien Tranból áll össze. Ahogy az eredeti széria, úgy ez is a nagy szerelem megtalálásának történetét meséli el komikus helyzeteken keresztül, csak ezúttal egy női szemszögből.

Ti néztétek az első évadot? Szerintetek méltó lett az eredeti sorozathoz?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.