Hirdetés

Durva kedvezménnyel lehet előfizetni a Disney+-ra

|

Viszont nem árt vele sietni, ugyanis csak limitált ideig él a vissza nem térő alkalom.

Hirdetés

Egyre jobban közeledik a Disney+ hazai indulása, hiszen alig egy hónap választ már csak el minket a streamingszolgáltató startjától. Az erre való marketinget és hype-ot felpörgetvén pedig a Disney nemrég bejelentette, hogy egy egészen nagy akcióval szeretné megnyitni az előregisztrációs lehetőséget mindenki számára. 

Hirdetés

A Disney+ alap előfizetői díja havi 2490 forint, az éves (nem akciós) előfizetés pedig 24 900 forintba fog kerülni - vagyis 10 hónap áráért kapunk 12 hónapot. Az új, exkluzív akciónak köszönhetően viszont még ennél is olcsóbban érhetőek majd el a platform tartalmai. Aki ugyanis már most úgy dönt, hogy 12 hónapra elkötelezi magát, az ezt 19 890 forintért teheti meg. Ez azt jelenti, hogy 12 hónapnyi Disney+ szolgáltatást kapnak 8 hónap áráért.

Az akcióra érdeklődőknek a Disney+ honlapon kell regisztrálniuk, ahol a teljes körű szerződési feltételeket is megtalálják. Ez a bevezető ajánlat viszont csak azok számára érhető el, akik június 13-a éjfélig, vagyis még az indulás napja előtt előzetesen regisztrálnak. A június 14-i indulástól aztán azok, akik regisztráltak, egy exkluzív ajánlat-linket kapnak, amit 2022. június 26-ig használhatnak fel.

Az előfizetők számára természetesen minden eredeti és új tartalom elérhető lesz, úgy mint a Boba Fett könyve, A mandalória várva várt Obi-Wan Kenobi, a Holdlovag, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, a Luca, az Encanto, a Szörnyella és még sok más Star Wars, Marvel, Pixar és egyéb címekkel együtt. A Disney+-előfizetést egyszerre négy eszközön használhatjuk majd, a tartalmakat korlátlan számban lehet majd letölteni maximum tíz eszközre, egy felhasználó pedig akár hét különböző profilt is használhat egy előfizetéssel - köztük egy gyerekbarát profilt is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.