Hirdetés

BRÉKING: Megvan, hogy mikor érkezik hozzánk a Disney+

|

Egyúttal az is kiderült, hogy mennyibe fog kerülni a Disney+ havi és éves szinten.

Hirdetés

Idén nyártól kezdődően 42 országban, 11 új területen indul el hódító útjára a Disney saját streaming csatornája, a Disney+. Közöttük vagyunk mi is, nálunk június 14-én, kedden fog debütálni a platform, ekkortól fogunk tudni előfizetni rá és nézni a tartalmakat. A Disney+ streamingjén megannyi saját gyártású tartalom fog helyet kapni, de ugyanígy nézhetünk majd ott több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizódot és filmet is.

Hirdetés
 

Tudhatjuk, hogy például a Netflixről elvándorolt Daredevil-, Jessica Jones-, Punisher, valamint Defenders című sorozatok is itt kaptak végül helyet, de a Marvel egyik legjobban várt sorozatát, a Holdlovagot is megnézhetjük majd itt, ami hamarosan debütál. Ebben a szériában az Oscar Isaac által megformált, tudathasadásos karaktert követhetjük nyomon, amint feltérképezi saját természetfeletti képességeit és szembeszáll az ellenséges erőkkel. Jön természetesen a Boba Fett könyve és A mandalóri is, de ugyanígy elérhetővé válik a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, valamint a Luca, a friss Oscar-nyertes Encanto, illetve az Emma Stone nevével fémjelzett Szörnyella című film is, hogy csak néhányat említsünk. 

A szolgáltatóra havi 2490 forintos áron tudunk majd előfizetni, az éves előfizetés pedig 24 900 forintba fog kerülni. Ti örültök a lehetőségnek? Elő fogtok rá fizetni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.