Hirdetés

DVD-megjelenés: Ismeretlen férfi

|

Az Elrabolva és A szupercsapat sztárja ismét akcióba lendül – méghozzá elemi erővel! Liam Neeson dr. Martin Harrist alakítja, akit autóbaleset ér Berlinben.

Hirdetés

"Amikor magához tér, felesége (January Jones) nem ismeri fel, egy másik férfi (Aidan Quinn) pedig azt állítja, hogy ő dr. Harris. A rendőrség nem hisz a minden irat nélkül maradt Harrisnek, titokzatos bérgyilkosok vadásznak rá, ő azonban egy csinos bevándorló (Diane Kruger) segítségével hozzálát, hogy akár saját épelméjűségét és önmagát is megkérdőjelezve kinyomozza, hogy mi történt, és ki is ő valójában. Az igazság azonban meghökkentőbb, mint hitte volna, kiderítéséhez pedig nem várt kalandokon és megpróbáltatásokon kell keresztülmennie..." Kritika erre keresendő, bővebb infó a dvd-ről a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.