Hirdetés

Dwayne Johnson lehet az új Farkasember?

|

A Universal Pictures építgeti filmes szörnyuniverzumát és a Múmia reboot után szeretnék a következő Farkasember filmet is biztos alapokon tudni. Szikla-biztos alapokon...

Hirdetés

Az ismeretlen Drakula nem robbantott kasszát, így a Universal Pictures tovább próbálkozik a filmes szörnyuniverzumának összerakásával. A következő játékos az Alex Kurtzman által feltámasztott Múmia lesz Tom Cruise és Sofia Boutella szereplésével, de ez még csak a kezdet, hiszen olyan legendás szörnyetegek várják a lehetőséget a bizonyításra, mint a Múmiában Russell Crowe képében bemutatkozó Dr. Jekyll, a Láthatatlan ember, Frankenstein és felesége, Van Helsing, A Fekete Lagúna szörnye, valamint a szóban forgó Farkasember.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Universal ugyanis nem kisebb nevet nézett ki magának a 2018-ra tervezett Farkasember filmbe, mint a manapság igencsak elfoglalt Dwayne Johnson-t. A Szikla annyi projektben érdekelt jelenleg, hogy felsorolni is sok lenne, ráadásul bevállalta a Sony-nak a Son of Shaolin képregény adaptációját is. Egyelőre nem világos, hogy a stúdió milyen módon szeretné megközelíteni a már jól ismert horrorsztorit és kit szeretne látni a kamerák mögött, de ha Johnson talál időt az elfoglaltságai között, akkor biztosan rábólint. 

A Universal jelenlegi szörnynaptára így néz ki: 2017. június 9-én jelenhet meg a Múmia reboot, majd 2018. április 13-án és 2019. február 15-én két másik film is bemutatkozhat. Előbbi valószínűleg az imént említett Farkasember lesz. Szerintetek jó választás lenne Dwayne Johnson Farkasembernek? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.