Hirdetés

Dwayne Johnson hosszú távra tervez Black Adam karakterével

|

Óriási tervek vannak a DC antihősével.

Hirdetés

A héten végre teljes valójában is bemutatkozott Dwayne "The Rock" Johnson hosszú évek óta dédelgetett szuperhős - pontosabban antihős - projektje, a Black Adam, így most már egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy megtudjuk, mire is számítsunk a DC Univerzum következő alkotásában. Az biztos, hogy a készítők (de főleg A Szikla) fel szeretné borítani a DC hőseinek erőviszonyait, és ha csak rajtuk múlik, akkor ezt bizony hosszú ideig élvezhetjük majd.

Hirdetés

Erről beszélt Johnson, Jaume Collet-Serra (a film rendezője) valamint Hiram Garcia és Beau Flynn (a film producerei) közösen egy sajtótájékoztatón, amely során elmondták, hogy nagy terveik vannak a karakterrel, és elhivatottak az iránt, hogy ezt meg is valósítsák:

100%-ig elkötelezett vagyok nemcsak Black Adam iránt, hanem az egész Black Adam Univerzum, és a DC Univerzum kitágításának irányába egyaránt. Nagyon keményen fogunk dolgozni azon, hogy tisztelettel közelítsük meg a karakter mítoszát, és azon is, hogy megadjuk a rajongóknak azt, amit szeretnének. Mindannyian halljuk, hogy mit szeretne a közönség, és mindenre odafigyelünk. Remélhetőleg ez csak egy nagyon hosszú történetnek a kezdete, amiben Black Adam a kapocs és egyben a hajtóerő is ahhoz, hogy minél jobban kitágítsuk ezt az univerzumot.

Az biztos, hogy lehetőség ott volt a kezükben, hogy egy ütős filmet rakjanak össze, remélhetőleg pedig sikerült is nekik. Hamarosan meglátjuk. A Black Adam október 21-én debütál a mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.