Hirdetés

BRÉKING: Végre teljes valójában láthatjuk Black Adamet az első előzetesében

|

Hamarosan most már tényleg változás állhat be a DC Univerzum hierarchiájában.

Hirdetés

Hosszú utat járt be Black Adam karaktere (hiszen 2014 óta áll fejlesztés alatt a filmje), de most végre itt van. A Dwayne Johnson által május végén beharangozott előzetes ugyanis annak rendje és módja szerint a mai napon berobbant, amelyben teljes valójában, akció közben csodálhatjuk meg az antihőst, aki nem hazudtolja meg önmagát, és tényleg úgy tűnik, hogy hatalmával változást hoz a DC Univerzumának hierarchiájába.

Hirdetés

A látványos, és akciótól sem mentes képsorok emellett bemutatják nekünk az Amerikai Igazság Szövetsége nevű csapat (Justice Society of America) tagjait is - úgy mint Doctor Fate (Pierce Brosnan), Sólyomember (Aldis Hodge), Cyclone (Quintessa Swindell) és Atom Smasher (Noah Centineo) -, akikkel majd meggyűlik a baja a címszereplőnek. A Black Adam a nyári szezon helyett végül ősszel, 2022. október 21-én érkezik a mozikba Jaume Collet-Serra (Ismeretlen férfi, A zátony, Dzsungeltúra) rendezésében.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.