Hirdetés

Dwayne Johnson megható módon lepte meg az egyik rajongóját

|

A legjobb helyre került a Szikla ajándéka.

Hirdetés

Dwayne Johnsonról régóta közismert tény, hogy a hatalmas és kemény külső alatt valójában egy rendkívül kedves és nagylelkű természet lakozik, aki - ha lehetősége nyílik rá - mindig igyekszik segíteni azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá. A Szikla legutóbbi meglepetés akciója során sem hazudtolta meg önmagát, mikor is legújabb filmje, a Különösen veszélyes bűnözők egyik vetítésén odaajándékozta saját egyedi kivitelezésű furgonját egy korábban az amerikai haditengerészet soraiban szolgáló Oscar Rodriguez nevű férfinak. 

Hirdetés

Johnson az Instagramján látható videóban számolt be a megható pillanatokról, ahol Rodriguez elképesztő történetét is megosztotta a követőivel. Mint ahogy a bejegyzésében fogalmaz, a döntés előtt igyekezett a lehető legtöbb információt összegyűjteni a vetítésen résztvevőkről, ám mint kiemeli, Oscar története volt rá a legnagyobb hatással, aki amellett, hogy gondoskodik a 75 éves édesanyjáról, személyi edzőként, valamint a helyi gyülekezetében vezetőként is minden nap helyt áll, ahol igyekszik támogatást nyújtani a családon belül erőszak áldozatául esett nőknek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

A Szikla egyébként nem először csinált hasonló meglepetést, ugyanis tavaly nem sokkal karácsony előtt egy régi, még a WWE-ből ismert barátját, Harvey Wippleman-t, művésznevén Brunót lepte meg egy vadonatúj verdával, aki anno nem volt rest a szárnyai alá venni és lakhatást biztosítani az akkoriban mindössze 15 éves Johnsonnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.