Hirdetés

Dwayne Johnson nem használ többet igazi fegyvereket a forgatásain

|

A döntését a Rust forgatásain történtek miatt hozta meg.

Hirdetés

Mindenkit megrázott a tragikus hír, amikor a Rust című westernfilm forgatásán az Alec Baldwin által elsütött fegyver egyelőre tisztázatlan körülmények között megölte Halyna Hutchins operatőrt és megsebesítette Joel Souza rendezőt. Az események rányomták bélyegüket az elkövetkező hetekre, és többen is felszólaltak a fegyverhasználatban rejlő kockázat kapcsán. 

Hirdetés

A felszólalók között volt Dwayne Johnson, aki a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) premierjén adott Variety-interjújában tért ki a témára:  

Nem beszélhetek mindenki nevében, de abban biztos vagyok, hogy a Seven Bucks Productions felügyelete alatt készülő filmekben és sorozatokban nem fogunk többet igazi fegyvereket használni. Gumiból készült pisztolyokra fogunk váltani, ezt már most meg tudom erősíteni. Nem fogunk a dollárcenteken rugózni, nem érdekel, hogy mennyibe fog kerülni. Vannak biztonsági előírások, amiket nagyon komolyan veszünk egy film leforgatása során, de még így is történnek balesetek. És ha egy ilyen szívszaggató esettel van dolgunk, az a legokosabb döntés, ha megállunk egy kicsit, és átgondoljuk, hogy hogyan menjünk tovább és miként dolgozzunk együtt a későbbiekben. 

Johnson kijelentése azért is biztató, mert jelenleg ő Hollywood egyik legnagyobb sztárja, akinek a szava még számít valamit. Reméljük, hogy szavai hatással lesznek a stúdiójának hatáskörén kívülre eső álomgyári produkciók gyártási menetére is. 

A Rust körül folyó nyomozások egyelőre még folyamatban vannak. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.