Hirdetés

Easter Egg a Bosszúállókban

|

Több millióan nézték meg A Bosszúállókat és ahogy a rajongók általában -itt is- minden kis részletet fel szoktak térképezni,nyomok,utalások után vadászva, de egy apróság fölött most ők is elsiklottak.

Hirdetés

Ám azt már szinte mindenki kihagyta, hogy Stark éppen az újraépítés terveit lapozgatja és amit egy sasszemű (vagy mondhatnánk Sólyomszeműnek is. Hahaha.) rajongónak sikerült kikockáznia és észrevennie, hogy a szélén az Avengers Tower felirat áll. 

Ez az a kép, jobb oldalon a sárga négyzetben van a szöveg: "Avengers Tower"


A jelek szerint a Stark toronyból lesz a Bosszúállók csapatának új bázisa…úgy három év múlva...szóval, még nagyon sokat kell várni rá. Ja és ha már tornyokról van szó, a pletykák szerint a Bosszúállókban az Oscorp torony azért nem lett benne, mert amikor elkészült a vázlata már késő volt beletenni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.