Hirdetés

Easter Eggek amik előrejelezték a Superman/Batman filmet

|

A Warner Bros. már évek óta tervbe vette a közös filmet, a szemfülesek pedig észrevehették a rejtett utalásokat a stúdió filmjeiben.

Hirdetés

Az acélember

Zack Snyder a premier előtt elárulta, hogy: "A Wayne Enterprises logója rajta van egy műholdon amit Zod elpusztít."

A DVD megjelenésére még várnunk kell, hogy igazán jól kielemzhessük a filmet, hiszen tele van utalásokkal Lex Luthorra és Batmanre. Az egyik jelenetben például Superman elrepül egy "Keep Calm and Call Batman" feliratú poszter előtt, vagyis Nyugalom és Hívd Batmant. A legegyértelműbb bizonyíték mégis Jor-El ruháján látható. Az El ház szimbólumára mintha egy Batman logó is rákerült volna.

A sötét lovag - Felemelkedés

Látjátok a superman logót?

Nem? Én sem. Közelítsünk egy kicsit.

Ez egy eléggé elmosódott massza, és nem lehet azt mondani rá, hogy nem hasonlít, de azért nem ez az első számú bizonyíték.

Superman visszatér

A filmnek van egy része amikor Superman nagyobb városkat látogat meg és eljut Gothambe is, Batman városába. (sajnos clipet nem találtam, de el kell hinni) Elég egyértelmű utalás, ugorjunk.

Legenda vagyok és A rejtély

A Legenda vagyokban van talán a legegyértelműbb utalás, a 2007-es(!!!) filmben a leamortizált Times Squaren látható egy óriásplakáton az összeolvadt logó. Reméljük csak a filmet jósolták meg és nem következik be az apokalipszis a film megjelenésének tájékán.

A rejtélyben egy alternatív univerzumban már a Superman vs. Batman 2-nél tartanak, egy kicsit le vagyunk maradva.

Vissza A sötét lovag - Felemelkedéshez

 A film zseniális volt és méltó befejezése a trilógiának, de a vége körüli események felvetnek néhány kérdést. 1) Hogyan került Bruce vissza Gothambe a világ másik feléről észrevétlenül, úgy hogy a város le volt zárva és nem fért hozzá az eszközeihez? 2) Hogyan élte túl Batman a robbanást, mikor másodpercekkel a detonáció előtt még láttuk a gépen? Oké, hogy kiugrott és az autópilóta ment tovább, de nem kerülhetett elég messze egy atomrobbanástól. A Nerve Protein egy érdekes teóriával állt elő:

"Lehet, hogy [Batman] egy olyan ember segítségével menekül meg akivel a visszaúton találkozott? Lehet, hogy az aki segített neki visszajutni a városba megmentette a robbanástól is? Valaki akinek ekkora sebesség nem akadály? Valaki aki szintén rejtegeti a kilétét? Természetesen Supermanről beszélek."

Érdekes fordulat lenne az biztos, de Nolan nagyon ellene volt bármiféle fúziónak, ő csak a saját Batman világát szerette volna úgy megalkotni ahogyan azt tette, de azért várhat még ránk meglepetés.

 

Ti tudtok még esetleg további jeleket, easter eggeket mondani a korábbi Warneres filmekből? Hogy tetszenek az imént felsoroltak?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.