Hirdetés

Easter Eggek amik előrejelezték a Superman/Batman filmet

|

A Warner Bros. már évek óta tervbe vette a közös filmet, a szemfülesek pedig észrevehették a rejtett utalásokat a stúdió filmjeiben.

Hirdetés

Pletykák már rég óta keringtek a filmről, ám ezidáig nemhogy nem beszéltek róla, hanem egyenesen tagadták. Az egyik leghíresebb nyilatkozat Charles Roven, Az acélember produceréhez és Christopher Nolan A sötét lovag trilógia rendezőjéhez tartozik, akik 2011-ben azt mondták: "Lehet, hogy valaki ezt el tudja képzeli, de jelenleg Batman él a saját világában, és Superman is a sajátjában." Hát ezt módosítanám annyival, hogy "Lehet, hogy a Warnernél valaki el tudja képzeli..", hiszen a stúdió produkcióban rendszeresen jelentek meg utalások: Az acélemberben, A sötét lovag - Felemelkedésben, a Superman visszatérben, még a Legenda vagyokban is, sőt A rejtély című sorozatban is. Hogy mik is voltak ezek? Kattints tovább és megtudod.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.