Hirdetés

Ebben az esetben kaphat folytatást A láthatatlan ember

|

Ezt a főszereplő színésznő árulta el.

Hirdetés

Habár jelenleg úgy tűnik, hogy a koronavírus megpecsételte az idei filmes évet, azért 2020 első negyedében így is érkeztek olyan filmek, amelyek sikeresek tudtak lenni a mozik pénztárainál. Az egyik ilyen alkotás a Blumhouse által újraálmodott A láthatatlan ember volt, hiszen a 9 millió dollárból készült produkciónak világszinten 124 milliót sikerült bezsebelnie, ráadásul a kritikusok is szerették a filmet, vagyis nem lennénk meglepődve, ha készülne hozzá egy második rész. Ehhez azonban valamire kifejezetten szükség lenne.

Hirdetés

Legalábbis a főszereplőt alakító Elisabeth Moss szerint, akit a napokban kérdeztek meg egy interjú keretében, hogy mi az oka annak, hogy még nem lett bejelentve a folytatás. A színésznő pedig elárulta, hogy ha elegendő ember hallatja a hangját, akkor biztosan sikerül meggyőzni a stúdiót is, hogy adjon zöld utat egy második részre:

Figyelj, ahhoz, hogy elkészülhessen a második rész, egy nagyon fontos dolog kell, méghozzá az, hogy az emberek akarják a folytatást. Szóval csak a nézőkön múlik minden. Ha elég ember mondja ki, hogy: "Igen, én akarok egy folytatást!" akkor könnyen lehet esélye. 

Ti szerettétek a filmet? Megnéznétek egy folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.