Hirdetés

A Mortal Kombat atyja szívesen megnézne egy Injustice inspirálta filmet

|

Ed Boon vevő lenne a DC-féle verekedős játék nagyvásznas adaptációjára.

Hirdetés

Azt már egy ideje biztosra tudjuk, hogy a NetherRealm Studios ikonikus, műfaját is nagyban meghatározó verekedős játékából, a Mortal Kombatból érkezik egy vadonatúj filmadaptáció. A kultikus franchise egyik megálmodója és fejlesztője, Ed Boon most azt is elárulta, hogy a cég DC Comics hősöket és antihősöket felvonultató bunyós programjából, az Injustice-ból is szívesen megnézne egy egész estés mozifilmet.

Hirdetés

Boon a Twitteren osztotta meg, hogy a napokban megnézte a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala azon verzióját, amit a film rendezője, Zack Snyder kommentált, majd azt is megjegyezte egy külön posztban, hogy szerinte az Injustice játékok remek alapot szolgáltatnának egy élőszereplős mozifilmhez. Persze, ha van is ráció ebben a vágyban, a közeljövőben - főleg a Mortal Kombat-filmmel a horizonton - valószínűleg erről még nem igen fogunk hallani. Az viszont nem kizárt, hogy a Warner Bros. majd valamikor szívesen összeeresztené egymás ellen a DC képregények hőseit, az Injustice pedig erre egy egész jó alap lehetne, főleg a második rész sztorimódját megnézve.

Hivatalos megerősítés ugyan még nem történt, ám a pletykák és a rajongói elvárások szerint nem kizárt, hogy a következő konzolgeneráció elején, 2021 és 2022 táján megjelenthet az Injustice következő, harmadik része. Jelenleg viszont a NetherRealm Studios még gőzerővel a Mortal Kombat 11 támogatásán dolgozik, ami tavaly márciusban jelent meg a nagyobb platformokra.

Ti osztjátok Ed Boon lelkesedését egy esetleges Injustice filmmel kapcsolatban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.