Hirdetés

Edgar Wright szöcskékről fog filmet készíteni

|

Edgar Wright nem ül tétlenül a fenekén, egy "young adult" regényt fog majd megfilmesíteni

Hirdetés

Wright a Sony Pictures-szel karöltve fogja tető alá hozni a projektet és az Andrew Smith által jegyzett regényből Scott Rosenberg fog forgatókönyvet varázsolni. Rosenbergnek köszönhetjük egyébként többek között olyan sikerfilmek scriptjét, mint a Con Air, a High Fidelity (Pop, csajok, satöbbi) vagy épp a Matt Dillon, Natalie Portman nevével fémjelzett Gyönyörű lányok.

És hogy miről szól a történet? Egy iowai tinédzser áll majd a középpontban, aki igyekszik megküzdeni saját magával, hormonjaival és egy rakás, genetikailag módosított, húsevő imádkozó sáskával, akiknek mind hihetetlen ingerenciájuk van az evésre, harcra és a szexelésre.

Őrült, ugye? Meghiszem azt. Wright a leendő filmet az Attack the Block és az Állj mellém! kereszteződéseként jellemzi és már látom is magam előtt, hogy ez lesz az év egyik legjobban várt és legizgalmasabb produkciója. Minden esély megvan erre. Hiszen a Cornetto-trilógia lezárult, ideje más utak felé nézni.

Wright következő filmje - ahogyan azt írtam - a Baby Driver című darab lesz, mely a saját forgatókönyvéből készül és mely film egy bűnügyi akciófilm lesz. Kíváncsian várjuk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.