Hirdetés

Edward Norton nyilatkozata a Hulkkal kapcsolatban

|

Azt már bizonyára mindenki tudja, aki figyelemmel kísérte a "The Avengers" című filmmel kapcsolatos infókat, hogy bizony a Marvel úgy döntött, nem jó öreg Ed barátunk fogja "magára ölteni" a hatalmas izomkolosszus zöld bőrét.

Hirdetés

Emberünk nem egész egy napja facebook rajongói oldalán tette közzé a lent olvasható levelecskét, amit természetesen ott is meg lehet sasolni eredeti nyelven. Aki pedig nem olvasta a kapcsolódó hírt, itt most megteheti.

A nyilatkozat pedig valahogy így szól magyarul:

’’Mint azt sokan tudjátok, nem nagyon szeretek beszélni a filmkészítés üzleti oldaláról, mivel sokat jelent nekem, hogy megőrizzük a közönségben a mozi kínálta teljes élvezhetőséget és varázst. De mivel nagyon méltányolom a rajongók odaadását és támogatását a Hulk és az Avengers kapcsán, faragatlanság lenne nem reagálnom ezekre. Íme: Úgy tűnik, nem úgy alakult, hogy továbbra is én játszhassam Bruce Banner-t a Marvel-féle ’’The Avengers’’-ben. Pedig őszintén reméltem, hogy ez megtörténik, mindenki örömére, de sajnos más irányt vett a dolgok alakulása, mint ahogy azt reméltük. Tudom, hogy ez csalódottsággal tölt el rengeteg embert és ez engem elszomorít. De őszintén, és nagyon hálás vagyok a Marvel-nek azért, hogy meghosszabbították az ajánlatukat, és legfőképp azért, hogy lehetőséget kaptam tőlük, hogy a része lehessek Hulk hosszú és remekbeszabott történelmének. Azért pedig nem tudok elég köszönetet mondani a rajongóknak, amiért annyi lelkesedéssel támogattatok azzal kapcsolatban, amit Loius és én próbáltunk hozzátenni a magunk részéről a legendához. Ez rengeteget jelent nekem. Banner-en és Hulk-on nőttem fel és nagy fanatikusa vagyok minden inkarnációjának. Igazán büszke és áldott vagyok azért, hogy egyikük lehettem ezeknek, és izgatottan várom, hogy lássam egy másik színész tolmácsolásában a karaktert. Hulk mindannyiunknál nagyobb, ezért is szeretjők őt, igaz?

Üdvözlettel,

Edward Norton”

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.