Hirdetés

Egész Amerikában keresik a Star Wars 7 szereplőit

|

A Disney és J.J. Abrams nagy fába vágta a fejszéjét, ami a Star Wars 7 castingját illeti. A projekt fejesei úgy döntöttek, hogy nem csak Hollywoodban, hanem Amerika szerte keresik a megfelelő embereket a szerepekre.

Hirdetés

Thomas: 9-23 éves, eszes, sportos testalkatú alanyt keresnek. A története szerint apa nélkül nőtt fel. Nincs példaképe. Nem tudja mire képes, viszont tisztában van azzal, hogy okos, és bátor is tud lenni, mikor kell. Tudja értékelni az élet furcsaságait, és nem veszi túl komolyan az életet.

Rachel: 7-18 éves. Gyönyörűnek kell lennie. Okos, sportos. Bármilyen etnikai hovatartozás elfogadott. A története szerint fiatalon vesztette el szüleit. Nincs más családja. Kénytelen volt maga boldogulni egy kemény és veszélyes városban. Az utcán nevelkedett. Erős, okos. Képes gondoskodni magáról, miközben van humora és mersze. Mindig túlélő volt. Soha sem áldozat. Reménykedik benne, hogy egy nap képes lesz továbblépni. Mindig azon gondolkozik, hogy mire lehet képes.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.