Hirdetés

Egész Amerikában keresik a Star Wars 7 szereplőit

|

A Disney és J.J. Abrams nagy fába vágta a fejszéjét, ami a Star Wars 7 castingját illeti. A projekt fejesei úgy döntöttek, hogy nem csak Hollywoodban, hanem Amerika szerte keresik a megfelelő embereket a szerepekre.

Hirdetés

A minap megjelent egy felhívás a neten, hogy nyílt szereplőválogatást tartanak a Csillagok háborúja hetedik részéhez. J.J. Abramséknak még ezen is sikerült egyet csavarniuk: annak, aki elég tehetséget érez magában (és annak is, aki nem) elég egy videót küldenie magáról, és máris a casting közepén találja magát. Annak idején a fiatal Elijah Wood is egy ilyen videóval hívta fel magára Peter Jackson rendező figyelmét. A szerepek pedig, amelyekre a jelentkezéseket várják a folytatásban találhatóak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.