Hirdetés

Egész estés Vaják-animén dolgoznak a Korra legendája alkotói

|

A Netflix addig szeretné ütni a vasat, amíg az meleg.

Hirdetés

Az Andrzej Sapkowski Vaják című könyvsorozatából készült Netflix adaptáció jelenleg a streamingóriás egyik legnépszerűbb sorozataként van számon tartva, így a széria alkotói a jól megérdemelt jussuk számolgatása és a korábban berendelt második évad mellett máris azon kezdtek el ügyködni, hogy további történetekkel bővítsék ki a Vaják rendkívül gazdag univerzumát.

Hirdetés

A néhány napja még csak pletykaként számon tartott produkcióról a nagy közérdeklődésre való tekintettel a Netflix végül kénytelen volt hivatalosan is lerántani a leplet, ezzel kvázi megerősíteni azokat a híreszteléseket, miszerint valóban egy anime stílusú Vaják-filmen dolgoznak éppen. A The Witcher: Nightmare of the Wolf címre keresztelt film mögött a Dél-Koreai Studio Mir szakemberei állnak, akik korábban olyan nagy sikerű és nem mellesleg rendkívüll egyedi látványvilágot kínáló projekteket hoztak tető alá többek közt, mint a Korra legendája vagy a Voltron: Legendary Defender. 

Bár a Netflix túl sok részletet egyelőre nem osztott meg a készülő filmről, a hivatalos sajtóközlemény szerint a Nightmare of the Wolfban a kontinens egy eddig még sosem látott fenyegetéssel néz majd szembe. Szinkronhangokról, netán egy potenciális bemutatódátumról szintén nem esett szó, azonban nem lenne meglepő, ha még a jövőre érkező második évad előtt idén kézhez kapnánk, ezzel is fenntartva a The Witcher rajongók lelkesedését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.