Hirdetés

Animációs filmmel bővülhet a Vaják világa

|

Amíg a Vaják második évadára várunk, addig a Netflix gondoskodik arról, hogy egy percre se tudjuk kiverni a fejünkből a Fehér Farkast.

Hirdetés

Nem először hallunk már arról, hogy valamilyen animációs projekt fűződik a Vajákhoz a háttérben és most újabb nyomok utalnak a pletykák igazságtartalmára. Noha hivatalos bejelentés hiányában nem ajánlatos túl komolyan venni ezeket a híreket, mégis érdemes odafigyelni a fejleményekre. Az Amerikai Forgatókönyvírók Szövetségének egy friss listája Beau DeMayo-t tünteti fel egy Vajákhoz kapcsolódó projekt mellett.

Hirdetés

DeMayo a sorozat első évadán dolgozott forgatókönyvíróként és most a "Vaják: A farkas rémálma" címet viselő történeten munkálkodik. Meglehet, hogy a következő évad egy új epizódjáról van szó, de a spekulációkat kedvelő rajongók inkább úgy vélik, hogy egy animációs filmet fedhet a sejtelmes alcím. Sajnos ahogyan az állítólagos projektről, úgy magáról a sztoriról sem lehet tudni semmit.

Túl nagy meglepetést azért nem okozna, ha a Netflix tovább szeretné bővíteni a Vaják világát a sorozaton kívül, hiszen már a kezdetektől világos volt, hogy nagy reményeket fűznek ehhez a szériához. A premier óta még magabiztosabb lehet a stúdió hiszen a platform egyik legjobb nyitását produkálta a sorozat és a közzétett adatok szerint már 76 millió felhasználó kukkantott bele a szörnyvadászós kalandba. Azt már tudjuk Tomek Baginski producertől, hogy számíthatunk egy-két "érdekes meglepetésre" az évadok között, így az animációs vonal is könnyedén játszhat.

A Vaják 2. évadának forgatása a tavasz folyamán veheti kezdetét és noha pontos információ egyelőre nincs a premierdátumról, ám úgy fest, hogy csak 2021-ben érkezik a folytatás. Ennek fényében csöppet sem lenne ellenünkre, ha valóban bővülne a világ és a történetek sora az évadok között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.