Hirdetés

Egy bukott filmterv: Hogyan képzelte el Joss Whedon Batmant?

|

A Bosszúállók rendezője, Joss Whedon elkészítette minden idők talán legjobbnak ítélt Marvel-adaptációját, viszont előtte a DC univerzum felé kacsintgatott. Volt egy sajátos Batman-filmterve, amelyből végül sosem készülhetett mozifilm.

Hirdetés

Még jóval a Christopher Nolan-féle Batman előtt pattant ki a rendező agyából az ötlet, s ugyanúgy a szuperhős eredetére koncentrált volna. Whedon egy interjú során beszélt a projektről. Elmondta többek között, hogy Bruce Wayne-t fiatalon a halál megszállottjának, egy morbid kölyöknek képzelte el. Egy konkrét jelenettel ki is fejtette az elképzelését, s arról is beszámolt, miért nem sikerült tető alá hozni a filmet. Minderről a tovább mögött olvashattok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.